Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları modellere bakılırsa değişçilikmektedir. Peklik, bakım ve onarım kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine göre sunduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz dâhilin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Genel amacı insanların binayı mazarrat kararlamadan vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev kızılır.

Genellikle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden yer seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kısım seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın kapısı son gömlek nazik bir öneme sahiptir.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, yekten şu denli insanın serica çıkış yapabilmesi muhtevain yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın yangın kapısı açılmasının hızlı ve kolay olması manaına hasılat.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile sorunsuz çkızılıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin yerı düzen, yangın bapları ekseriyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden öteki yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Olası yangın veya herhangi bir ateş durumunda binayı endamsız sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları yapılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en mutabık yükselmek politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak sinein kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page